O ceartă dintre doi şoferi s-a încheiat cu împuşcături în mijlocul drumului

Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de miercuri, pe traseul Chişinău-Orhei, în preajma satului Ratus. Şoferul unui Mercedes a tras dintr-un pistol în direcţia şoferului unui microbuz de pe ruta Chişinău-Soroca şi a părăsit locul incidentului.

Potrivit ofiţerei de presă a IP Orhei, Diana Maxim, citată de www.radioorhei.md, Poliţia din Orhei, care a fost apelată telefonic  privind  incidentul de pe traseu, a demarat acţiuni operative şi la scurt timp l-au reţinut pe soferul-pistolar.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Ratus, raionul Criuleni. Tânărul  riscă închisoare de până la 7 ani pentru huliganism agravat, mai ales că a fost constatat că suspectul se afla la volan în stare de ebrietate. Poliţia a găsit în automobilul reţinutului pistolul cu cartuşe de semnalare din care s-a tras în plină zi, în mijlocul drumului.

Din fericire, împuşcăturile nu au făcut nicio victimă şi nu au deteriorat nici microbuzul cu pasageri.

Conflictul dintre cei doi conducători auto ar fi izbucnit din cauza că şoferul microbuzului i-ar fi făcut observaţie bărbatului de la volanul Mercedesului în legătură cu încălcarea regulilor de circulaţie.

 

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns