Nu averile contează, dar aprecierile oamenilor

Ne-am convins de aceasta participând la serata de întâlnire cu absolvenţii în Gimnaziul Cinişeuţi, la care s-au adunat foştii noştri elevi din diferite promoţii, începând cu prima, cea a anului 1954.

Viitorii absolvenţi ai anului 2020 au prezentat un program artistic bogat. Scenariul era constituit din lecţii, elevii fiind absolvenţi ai promoţiilor jubiliare 30 şi 35, care s-au organizat foarte bine, fiind prezenţi în număr mare. Dna Lidia Vomişescu, diriginta promoţiei anului 1985, a fost vizitată acasă de foştii săi elevi, aducându-i mulţumiri şi clipe de fericire. Nouă, pedagogilor ce i-am învăţat, nu ne venea a crede că am meritat atâta mulţumire din partea lor, atâta atenţie (flori, dulciuri, zâmbete). Mulţi ne mulţumeau pentru că le-am învăţat şi copiii.

Exprim părerea pedagogilor aflaţi la odihna binemeritată, că nu în zadar ne-am trăit viaţa, am lăsat urme frumoase, că am fost apreciaţi anume de ei, discipolii noştri, care duc faima satului Cinişeuţi şi ne închinăm în faţa celor care au rămas în sat (profesori, medici, antreprenori, muncitori) şi contribuie la prosperarea baştinii.

Mulţumim din suflet organizatorilor acestei întâlniri, dirigintelor Zabulica Victoria şi Parasca Tatiana, la fel absolvente ale şcolii noastre. Ne bucurăm de succesele elevilor noştri şi ne mândrim cu ei.

Cu respect, din partea pedagogilor pensionari, Liuba  Golub

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns