Noi percheziţii la Rezina

Colaboratori ai Inspectoratului de Poliție Rezina, plutonului de patrulare Rezina-Şoldăneşti, Direcţiei Raionale Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Rezina au efectuat marţi un control şi o percheziţie la unitatea comercială SRL “Maximal Profit” din Rezina.

Potrivit unei informaţii, însoţite de o secvenţă video, postate pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliţie Rezina, controlorii, “în urma mai multor sesizări din partea locuitorilor raionului Rezina, au percheziționat unitatea de transport care era folosită la livrarea produselor alimentare de o calitate dubioasă”. De asemenea, “la SRL MAXIMAL PROFIT, amplasat în orasul Rezina, str. 1 Mai, cu denumirea “Maxi Tera” au fost depistate mai multe încălcări de ordin economico-financiar: achiziţionarea, păstrarea, comercializarea mărfurilor, produselor fără dovada originei şi a provenienţei lor; comercializarea produselor de calitate dubioasă, păstrate în condiții necorespunzătoare; lipsa indicatoarelor de prețuri la mărfurile destinate comercializării; efectuarea decontărilor cu consumatorii fără utilizarea mașinii de casă și control, mai multe produse alimentare alterate, cu termenul de valabilitate expirat, care erau folosite la prepararea mâncărurilor, ulterior fiind comercializate consumatorilor. Toate produsele alterate cu termen de valabilitate expirat și care erau păstrate în condiții necorespunzătoare au fost nimicite la fața locului.

La moment se investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se precizează în informaţia mediatizată de poliţie.

Solicitat să comenteze cele incriminate mai sus, Victor Lupaşcu, administratorul SRL “Maximal-Profit”, consilier raional PL, ne-a spus că majoritatea afirmaţiilor din această ştire nu corespund realităţii, dar nici actului întocmit la faţa locului.

“Apreciez aceste acţiuni drept hărţuială şi intimidare cu tentă politică”, a mai adăugat V.Lupaşcu.                                                                             

Reporter “C”

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns