Multe sate şi-ar dori să aibă atâţea copii ca la Scorţeni şi cadouri pentru micuţii din Scorţeni

Clovni, surprize, veselie şi cadouri pentru micuţii din Scorţeni. Primăria, direcția Grădiniței de copii ”Andrieș” şi parohia locală au organizat în ajunul Zilei Mondiale a Ocrotirii Copiilor o sărbătoare de neuitat cu spectacol, surprize, cadouri, clovni din Capitală.

”Anul acesta vor păşi pentru prima dată pragul şcolii 50  de copii, ceea ce ne bucură nespus.  În colaborare cu  parohia locală și contribuția organizației ”Tinerii pentru Hristos” am procurat pentru ei 50 de ghiozdane cu rechizite, pe care le-am înmânat în cadrul sărbătorii”; ne-a relatat Tamara Verejan, primara satului.

A fost pentru prima dată când la Scorțeni au participat la sărbătoare trei clovni, care au implicat în jocuri interactive cei peste 100 de copii de la grădiniță și părinții lor, făcând mare veselie şi bucurie.

Părintele Mihail Ile,  parohul bisericii  din localitate,  ne-a spus că sărbătoarea i-a trezit optimism:

”Am venit aici împreună cu cei trei nepoți ai mei. Este foarte bine că, în pofida multor probleme cu care se confruntă comunitatea, copiilor li se oferă tot ce avem mai bun. Bucuria de pe fața fiecărui copil, mai ales a celor din familii cu venituri modeste, este o răsplată pentru organizatorii acestei serbări”, a spus părintele.

 

                                    Reporter ”C”                                             

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns