Moment de sărbătoare pentru agricultori

Ruslan Cojocaru, conducătorul SRL Promar-Tur din s. Parcani a fost desemnat cel mai bun producător din complexul agroindustrial al raionului Şoldăneşti în anul 2019.

În cadrul întrunirii dedicare Zilei profesionale a lucrătorilor din agricultură şi industria alimentară au fost nominalizați fruntaşii din această ramură conform totalurilor a. 2019.

 

Cu diplome ale Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Teritoriului şi Mediului şi cu premii au fost menţionaţi conducătorii de gospodării agricole Vasile Vasile Belous (s. Alcedar), Mihail Sandic (s. Șipca), Gheorghe Strelciuc (s. Pohoarna) şi Nicolae Micu (s. Olișcani).

De asemenea, au fost premiați cei mai buni mecanizatori și lucrători din sectorul zootehnic, care au obținut rezultate remarcabile în cadrul complexului agroalimentar dar și cei mai tineri antreprenori, care au lansat în anul de referință afaceri în agricultură.

Ruslan Cojocaru, conducătorul SRL Promar-Tur din s. Parcani a fost desemnat cel mai bun producător din complexul agroindustrial al raionului conform rezultatelor înregistrate în a. 2019, pentru ce i s-a decernat titlul onorific Omul anului 2019 în domeniul complexului agroalimentar, cu înmânarea Cupei de Onoare şi a unui premiu bănesc. SRL Promar-Tur a obţinut în 2019 câte 58 q de cereale din grupa I în medie la hectar, 86 q de porumb şi 35 q de floarea soarelui. Iar managerul  Ruslan Cojocaru a conlucrat activ cu administrația publică locală, a contribuit la salubrizarea localității (lucrări de deszăpezire, evacuarea și lichidarea gunoiștelor neautorizate etc.), a acordat consătenilor diverse servicii.

 

Victor Sofroni

 

Distribuie

Lasă un răspuns