Medicii din raionul Șoldănești au fost omagiaţi de Ziua profesională

Cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, la Şoldăneşti a fost organizată o adunare festivă, în cadrul căreia au fost omagiaţi cei mai rezultativi angajaţi din domeniul sănătăţii.

Un grup de lucrători medicali s-au învrednicit de diplome și premii bănești din partea administraţiei raionului, iar alţi colegi ai lor, pentru activitate prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, responsabilitate, contribuție personală la dezvoltarea și acordarea asistenței medicale cetățenilor, au fost menţionaţi cu diplome din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Este vorba de Constantin Balanici, directorul IMSP Centrul de Sănătate Șoldănești, Silvia Chetraru, medică de familie şi Iulia Slusari, statisticiană la Centrul de Sănătate Șoldănești, Alexandru Gorgos, șeful Secției Anestezie și Terapie Intensivă și Lilia Aramă, asistentă medicală principală, ambii de la Spitalul raional Șoldănești.

Un alt grup de lucrători medicali au fost menţionaţi cu diplome şi premii din partea administraţiilor Centrului de Sănătate şi Spitalului raional Şoldăneşti.

Artiştii amatori din partea locului au dedicat lucrătorilor medicali un program muzical. Mesaje de felicitare au adresat sărbătoriţilor preşedintele raionului, Nicolae Dorogan şi deputata Svetlana Rotundu.

www.loldanesti.md

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns