Medic din cadrul Spitalului Republican, a spus că sunt pacienți în stare gravă care refuză tratamentul, acuzând că se dorește cipizarea acestora

Răspândirea informațiilor false, cu privire la introducerea unor cipuri prin vaccinarea împotriva COVID-19, îngreunează munca medicilor, menționează sursa.

Șeful Clinicii Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Republican, Victor Cojocaru, a spus că sunt pacienți în stare gravă care refuză tratamentul, acuzând că se dorește cipizarea acestora. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Politica” de la TV8.

„Sunt din aceștia care vin în stare gravă, sunt în delir și orice proces îl percep ca instalarea unui cip. Sunt cu pneumonie foarte gravă, dar spun că „doriți să-mi puneți cip”. Avem doi pacienți care s-au opus totalmente terapiei intensive”, a declarat medicul.

Victor Cojocaru are însă o explicație: „Insuficiența respiratorie acută provoacă hipoxie cerebrală. 70-80% din bolnavi sunt în delir, ei sunt cu cunoștința alterată. Noi înțelegem starea aceasta, posibil că ceva în creierul acestor două persoane, au citit ceva despre cipizare și în starea aceasta de hipoxie s-a acutizat”.

Distribuie

Lasă un răspuns