Mărţişorul vine la Teleneşti cu spectacole, expoziţii, întâlniri de suflet

În ziua de 1 martie c., la Muzeul de Istorie și Etnografie din Teleneşti va fi inaugurată expoziția-concurs ”Mărțișorul, vestitorul drag al primăverii”, acțiune deja tradițională. În după-amiaza aceleiaşi zile, teleneştenii sunt aşteptaţi la Centrul de Cultură la un spectacol, în cadrul căruia vor fi premiaţi cei mai iscusiţi meşteri de mărţişoare.

După cum a mai concretizat Pavel Casian, șeful Secției Cultură Teleneşti, pentru 2 martie este preconizat un spectacol comemorativ dedicat aniversării de 25 de ani de la demararea Războiului pentru Apărarea Integrităţii şi Suveranităţii Republicii Moldova la Nistru.

Pe 5 martie Centrul filantropic ”Steaua de cristal” organizează spectacolul ”De la inimă la inimă” cu participarea interpreților Anișoara Puică, Gheorghe Țopa, Cătălin Crișan. Iar peste două zile la Teleneşti este preconizat un spectacol dedicat Femeii, cu participarea orchestrei de muzică populară ”Folclor”.

Olesea Cațer, specialistă la Secţia raională Cultură ne-a informat că în toate instituțiile de cultură şi de educaţie din raion vor fi organizate serate, concerte, alte acţiuni dedicate Mărţişorului.

Ion Cernei                                          

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns