Marian Lupu, despre Igor Dodon: E un candidat periculos, un om periculos

Marian Lupu susține că fostul său coleg de partid de pe vremea când făceau parte din PCRM, Igor Dodon, este „un candidat și un om periculos”.

Declarațiile au fost făcute într-un interviu acordat pentru deschide.md relatează unimedia.info.

„Eu nu întâmplător am spus că Igor Dodon e un candidat periculos, un om periculos. Tocmai pentru că îl cunosc. E un om foarte orgolios, care apelează la orice mijloace pentru a-și atinge obiectivele, obiective care pot fi în defavoarea țării, dacă ne uităm la mesajele lui de campanie dar și la declarațiile făcute îndată după data de 13 noiembrie, în special revenirea la ideea de federalizare a RM.

Rămân la ceea ce am afirmat și spun că Maia Sandu, chiar și cu gafele făcute și lipsa sa de experiență, ar fi fost un președinte mai potrivit pentru contextul actual, eu cred că ea ar fi activat constituțional”, susține liderul PD.

Totodată acesta spune că „Guvernarea și majoritatea parlamentară nu îi vor permite să facă ce vrea cu țara”.

„De la Igor Dodon mă aștept la surprize negative, însă sunt sigur că Guvernarea și majoritatea parlamentară ii vor da răspunsurile potrivite și nu îi vor permite să facă ce vrea cu țara, vom găsi formula potrivită să îl ținem în limitele constituționale. El trebuie să înțeleagă că este președintele Republicii Moldova, nu doar al celor 28% din alegătorii din țară, a mai spus Marian Lupu.

Foto: facebook.com via Igor Dodon

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns