Mărfuri de peste 100 000 lei, depistate într-un autocar de rută condus de un locuitor al raionului Rezina

Haine, încălțăminte și alte bunuri, estimate la peste 100 000 lei, au fost depistate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal într-un autocar de pe ruta București – Chișinău. Documentat pe acest caz este șoferul unității de transport – un locuitor al raionului Rezina, în vârstă de 36 de ani, relatează Secția relații publice a Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

Operând în baza informațiilor operative deținute, ofițerii Echipelor Mobile au stopat autocarul la intrarea în municipiul Chișinău.

În cadrul controlului efectuat, aceștia au depistat 120 de piese vestimentare, 780 de articole de lenjerie de corp, 142 de perechi de încălțăminte, 300 de perechi de ochelari, 116 curele din piele și 19 poșete. Bunurile erau disimulate în podeaua și sistemele de ventilație ale autocarului.

Atât bunurile, cât și autovehiculul au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate ale Vămii pentru continuarea cercetărilor și calificarea juridică a încălcării consemnate. Totodată, a fost notificată și firma de transport la care este angajat bărbatul.

Distribuie

Lasă un răspuns