Marcu este fericit şi vă cuprinde

La 19 decembrie 2018, pe site-ul cuvintul.md a fost mediatizat apelul la caritate “Ajutaţi-ne să-l salvăm pe Marcu!” Olesea Cazacu, mama unui băieţel de 2 ani şi 7 luni din oraşul Rezina, se adresa către oamenii cu suflet mare şi de bună credinţă să contribuie la adunarea sumei necesare pentru o intervenţie chirurgicală serioasă de care avea nevoie micuţul.

Dintr-o întâmplare nefericită băieţelul a înghiţit o bateree care i-a provocat o gaură în esofag. Apelul a fost plasat şi pe alte platforme sociale. Iar recent mama băiatului a publicat pe facebook următorul mesaj:

“Cazul este finalizat. Dragi oameni cu inimă mare, vă mulţumesc la toţi pentru ajutorul acordat şi pentru că a-ţi făcut posibil ca în timp record să acumulăm suma de bani atât de necesară pentru operaţia lui Marcu. Pentru fiecare donaţie Dumnezeu să vă răsplătească însutit şi să vă aibă în grija Lui…Datorită bunătăţii sufletelor voastre, Marcu va putea fi operat ca să se alimenteze pe guriţă. Mulţumesc moldovenilor atât din ţară, cât şi din străinătate, mulţumesc românilor cu suflet mare şi cu inimă deschisă spre a face bine. Marcu este fericit şi vă cuprinde cu toată căldura sufletului său”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns