Maia Sandu :”Eu cred că nimeni nu îi duce dorul lui Plahotniuc”

Lidera PAS, Maia Sandu, a venit cu o reacție în urma declarațiilor făcute de către deputatul Iurie Reniță, că precum deține o înregistrare video cu discuții din cadrul Blocului ACUM din seara zilei de 7 iunie 2019, în care unii membrii au vrut să accepte toate condițiile PSRM-ului.

„Atunci când spui că „am niște informații, am niște înregistrări, dar nu le dau acum, am să le dau mai târziu”, ori ai ceva de spus, ori nu spui nimic. Eu așa înțeleg.”

“Și doi. Putem să revenim, să discutăm. Eu cred că nimeni nu îi duce dorul lui Plahotniuc. Eu cred în continuare că noi am procedat corect, de a merge într-o majoritate cu socialiștii, pentru a salva țara de Plahotniuc”, a afirmat Sandu în cadrul unei conferințe.

Întrebată de reporterul UNIMEDIA dacă au fost voci din cadrul Blocului ACUM, care au vrut să accepte toate condițiile lui Igor Dodon, Maia Sandu a spus că singura discuție cu cei din PSRM a fost pe 7 iunie, departe de ochii presei. „Noi am venit cu proiectul parteneriatului înțelegerii politice, noi am scris acel document și au fost 2 sau 3 lucruri pe care le-au introdus în documentul acela. Și discuțiile pe miniștri, inițial, PSRM a vrut să aibă mai mulți, până la urmă l-am redus”, a declarat Maia Sandu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns