M. Ghimpu: OT Orhei a PL este foarte puternică

În imagine: Sergiu Miron, liderul Organizaţiei Teritoriale Orhei a PL.

Liderul Pl Mihai Ghimpu, însoţit de deputatul PL Roman Boțan, președintele Comisiei parlamentare pentru securitate, apărare și ordine publică, originar din Orhei, au avut duminică o întrevedere cu membrii Filialei Orhei a Partidului Liberal, la care au participat și consilieri locali și raionali ai formaţiunii.

Potrivit serviciului de presă al PL, Mihai Ghimpu a menţionat că Organizația Teritorială Orhei a partidului este foarte puternică, fapt ce se datorează în mare parte liderului ei, Sergiu Miron, care a știut să-şi țină împreună colegii de formaţiune şi în perioade mai grele pentru partid.

Liderul PL a mai accentuat că aleșii locali ai PL vor propune și sprijini adoptarea de către localități a Declarațiilor de Unire cu România, pentru a da un imbold autorităților centrale ale republicii să înţeleagă că drumul corect și cel mai scurt pentru a aduce bunăstare cetățenilor, securitate acestui pământ este Unirea cu România. 

La rândul său, Sergiu Miron a trecut în revistă activitățile organizației, dar și strategia filialei în Anul Centenarului Marii Uniri. Dumnealui a spus că la moment toți aleșii locali ai PL din Orhei, toți președinții de organizații locale au rămas în partid, sunt activi și determinați să implementeze programul asumat la nivel central – promovarea și înfăptuirea Unirii Republicii Moldova cu România”.

Deputatul de Orhei, Roman Boțan a făcut o informaţie despre activitatea fracţiunii PL în Parlament.

La finalul evenimentului Mihai Ghimpu a oferit celor prezenți câte o sticlă de vin ”UNIREA – 2018”, dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918, mai menţionează sursa citată.

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns