Liderul PPE, Joseph Daul: „Ilan Șor trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru că a furat de la poporul moldovean”

Ilan Șor trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru că a furat de la poporul moldovean. PPE nu are nimic in comun cu Ilan Șor și cu partdul de stânga și populist al lui Șor  și nu a existat nicio întîlnire oficială între conducerea Partidului Popular European și Ilan Șor. 

Aceste lucruri  au fost punctate de  liderul Partidului Popular European Joseph Daul într-o declarație emisă după ce a devenit cunoscut că Ilan Șor a vizitat Parlamentul European și s-a văzut cu unii eurodeputați. 

Citeste si „Europa Liberă”, despre vizita  controversată a lui Ilan Șor la Bruxelles

In declarația lui Daul, care este citată mai pe larg de Radio Europa Libera, se spune:

„Partidul Popular European nu are nimic în comun cu Ilan Șor, nici politic, și nici nu împărtășim aceleași valori ale partidului de stânga și populist al lui Shor. După ce justiția din Moldova l-a găsit vinovat de spălare de bani și fraudă bancară, Ilan Shor trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru că a furat de la poporul moldovean.

În cele din urmă, principalul beneficiar al vizitei lui Shor la Parlamentul European este [Vladimir] Plahotniuc, care încearcă să discrediteze Partidul Popular European pentru poziția sa intransigentă cu privire la încercările autorităților moldovene de a submina democrația din Moldova.”

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns