Liderii Platformei DA s-au întâlnit cu locuitorii satului Ghiduleni şi oraşului Rezina

 Un grup din câţiva tineri care păreau aghezmuiţi, dirijaţi de un matur, au încercat să destabilizeze atmosfera calmă și prietenoasă, în care a decurs întâlnirea. Dar grație ripostei polițiștilor, aceștia au fost neutralizați.

Andrei Năstase, președintele Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr (PDA), însoțit de Chiril Moțpan, secretar general al PDA și Sergiu Cataranciuc, membru al Biroului Politic al partidului s-au întâlnit duminica trecută cu locuitorii s. Ghiduleni şi oraşului Rezina. Întâlnirea cu rezinenii s-a desfășurat pe bulevardul Şciusev, la intrarea în piața comercială a orașului.

Andrei Năstase a vorbit despre situația complicată în care se află societatea moldovenească şi cauzele acesteia. Dar un accent deosebit a pus pe intenția actualei guvernări de a schimba sistemul electoral, scopul şi consecinţele posibile ale acesteea.

În opinia lui Andrei Năstase, PDM şi PSRM, care poartă vina principală pentru furtul Miliardului, devalorizarea leului, sărăcirea în continuare a ţării, lipsa unor reforme veritabile, doresc prin această schimbare să se mențină la guvernare şi în viitor. S-a discutat și despre starea precară în care s-au pomenit pensionarii în urma recentei aşa-numite reforme a sistemului de asigurări sociale de stat, despre debandada din justiţia moldovenească, exodul continuu al forţei de muncă, etc. 

Ion Perciun            

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns