Le reuşeşte, pentru că lucrează în echipă

Pentru promovarea mișcării de voluntariat și contribuția adusă la implicarea organizațiilor societății civile în aceste activităţi Liuba Stavinschi din Rezina a câştigat Trofeul ediţiei a XIV-a a Festivalului Voluntarilor 2016 la componenta „Coordonator Regional SNV-2016”.

Duminică, la festivitatea de premiere a laureaţilor Festivalului, dnei Liuba Stavinschi i s-a înmânat Trofeul, Diploma și Premiul I din partea Parlamentului Republicii Moldova.

Dna Stavinschi a menţionat pentru CUVÂNTUL, că rezultatele obținute în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV) se datorează ONG-urilor, grupelor de inițiativă, instituțiilor preșcolare, școlare, bibliotecilor, agenților economici, mass-media din raionul Rezina, care au fost receptivi la apelurile coordonatoarei regionale a Mişcării, implicându-se plenar în activitățile de voluntariat.

În cadrul galei „Festivalului Voluntarilor”, echipa rezineană de tineri „Bunătatea vindecă inimi” a fost desemnată cu locul întâi, trofeul festivalului şi titlul: „Cel mai activ grup de iniţiativă”.

Reporter “C”

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns