La Pelivan s-a desfășurat Campionatul raionului la tenis

În incinta Căminului de cultură din Pelivan, raionul Orhei s-a desfășurat Campionatul raionului la tenis de masă. Evenimentul a fost oficializat de Ion Gamarț, primarul comunei Pelivan, Victor Gherman, șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei și Mihail Zara, specialist-metodist în domeniul culturii fizice și sportului din cadrul Direcției Generale Educație Orhei.

Competiţia a întrunit 6 echipe cu circa 100 de sportivi din raioanele Orhei şi Dubăsari.

După cum ne-a relatat dl Gamarț, aceasta a fost a doua ediţie a Campionatului organizată la Pelivan. Sportivii şi-au măsurat dibăcia la şase mese.

Competiţia a demonstrat că această probă este practicată şi se bucură de popularitate la persoane de diferite vârste. Deținătorii locurilor I, II și III s-au ales cu diplome, cupe și medalii. Astfel În categoria femei locul I l-a ocupat Nicoleta Micu, elevă la Liceul Teoretic Alecu Russo, locul II – Angela Raileanu, angajată a SR Orhei, locul III – Ioana Melnic de la Jora de Jos. Printre bărbați campion a devenit Petru Cojocari din Brăviceni, iar Alexei Morarenco și Igor Stavenschi din Malovata au împărţit locurile II şi respectiv III.

Reporter ”C”

Distribuie

Lasă un răspuns