Jos pălăria în fața voluntarilor!

Anul 2018 a fost pentru voluntarii din raionul Rezina unul deosebit. Implicarea lor în multiple activități de voluntariat a fost apreciată la nivel de țară.

La Gala de premiere „Jos pălăria în fața voluntarilor”, ediția 2018, organizată de Asociaţia TDV şi care s-a desfăşurat în decembrie, s-au întrunit cei mai activi voluntari, coordonatori ai activităților de voluntariat.

Din raionul Rezina, la eveniment au participat (de la stânga): Alexandra Socol, bibliotecară în s. Ţahnăuţi, Ana-Maria Odobescu, elevă la Liceul Teoretic Ion Creangă  din satul cuizăuca, Andrei Bâzgan, antreprenor din oraşul Rezina şi Liuba Stavinschi, directoarea Asociaţiei Obşteşti Nufărul.

Cu diplome de gradul întâi ale Guvernului RM și premii bănești de la acest eveniment s-au întors coordonatoarea raională a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2018, Liuba Stavinschi; omul de afaceri Andrei Bâzgan şi cea mai activă voluntară, Ana-Maria Odobescu din Cuizăuca.

Ulterior, în cadrul evenimentului de totalizare a activităţilor din anul 2018, care s-a desfăşurat la Rezina, pentru participare activă în Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2018, de diplome s-au învrednicit 34 de instituții, asociații și voluntari. La evenimentul organizat de AO Nufărul au participat voluntari din satele Ignăței, Cuizăuca, Cinișeuți, Țahnăuți, Țareuca, Saharna Nouă, Mateuți, Boșernița și din or. Rezina. Respectivii au fost urați de copiii de la Grădiniţa nr. 6 Cocoșelul de aur din or. Rezina și colindați de colectivul Pădureanca din s. Țahnăuți, conducător Serghei Grosu.

Echipa AO Nufărul mulțumește agentului economic Andrei Bâzgan, care a contribuit la desfășurarea evenimentului, dar și gazdei, Incuvatorul de Afaceri Rezina.

Reporter “C”

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns