Ion Perciun s-a retras din cursa electorală. Află de ce a procedat aşa

Ion Perciun, candidat independent la funcţia de deputat în circumscripția uninominală nr.13 Rezina, a depus luni la Consiliul electoral al circumscripţiei cererea că se retrage din cursa electorală.

Într-o declaraţie publicată pe reţelele sociale Ion Perciun a chemat susţinătorii săi să voteze la 24 februarie c. în circumscripţia naţională Blocul Electoral ACUM, iar pe circumscripţia uninominală Rezina – candidatul din partea acestui Bloc, Serghei Cataranciuc.

“Aduc sincere mulțumiri membrilor grupului de inițiativă pentru încrederea acordată, pentru munca depusă în campania de adunare a semnăturilor, dar şi tuturor susținătorilor care, trecând peste frica și teroarea ce persistă în societatea noastră, au semnat în listele de subscripție. Îndemn toţi simpatizanții mei, dar și toți alegătorii din circumscripția uninominală nr.13 Rezina să voteze la 24 februarie 2019 cu Blocul Electoral ACUM şi cu Serghei Cataranciuc, candidatul cel mai destoinic de Forul legislativ al ţării şi cu cele mai mari șanse de victorie în această circumscripție”, menţionează Ion Perciun în declaraţia sa.

“Sper că şi alți concurenți electorali, care reprezintă dreapta pro-europeană, vor analiza la rece situația şi vor adopta cele mai raţionale decizii care să avantajeze victoria reprezentanţilor forțelor politice de orientare naţională şi pro-europeană”, mai accentuiază în declaraţia sa ex-candidatul Ion Perciun.

Tudor Codreanu

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns