Ion Chicu despre activitatea ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi: “Sunt bsolut mulțumit de activitatea dlui Usatîi”

Prim-ministrul Ion Chicu susține că este „absolut mulțumit” de activitatea ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi. Declarația vine în contextul în care fracțiunea parlamentară PPDA a înregistrat o moțiune simplă pe numele acestuia,menționează sursa.

„Sunt satisfăcut de activitatea dlui Usatîi, are o responsabilitate foarte mare în ceea ce ține de dezvoltarea infrastructurii. Deputații pot să înainteze moțiuni pe bandă rulantă, asta e activitate politică, îi înțeleg. În Parlament se va decide. Dar cred că, dacă ministrul vine în Parlament, o să aibă argumente. Sunt absolut satisfăcut de activitatea dumnealui”, a comentat premierul în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că fracțiunea parlamentară a Partidului Platforma DA a înregistrat moțiunea simplă pe numele lui Anatol Usatîi, spunând că licitațiile anunțate de Ministerul Economiei și Infrastructurii sunt organizate cu „grave abateri de la legislație”.  Mai mult, formațiunea politică a anunțat că va cere Procuraturii Generale să investigheze acțiunile ministrului. Anatol Usatîi a respins însă acuzațiile.

Distribuie

Lasă un răspuns