Învingătorii şi-au primit premiile

Pedagogii-laureaţi aplaudaţi în scenă

În cadrul sărbătorii dedicate Zilei profesionale a lucrătorului din învăţământ, în raionul Şoldăneşti au fost anunțate totalurile concursurilor raionale pentru cea mai pregătită şcoală către anul de studii 2018-2019” şi omagiaţi învingătorii.

De diplomă de gradul I şi premiul respectiv în concursul grădiniţelor s-au învrednicit colectivul IP „Andrieș” din Șoldănești, directoare Nadejda Peșterean și colectivul grădiniței-creșă din satul Olișcani, directoare Raisa Sveclă. Printre şcoli, diplomă de gradul I şi premiile respective au fost înmânate colectivului pedagogic de la gimnaziul Cușmirca, în frunte cu echipa managerială în componenţa directoarei Silvia Moscalu şi directorilor adjuncți Viorel Colin și Lilia Rotaru.

Pentru profesionalism, originalitate și promovarea experienței avansate, în cadrul concursului raional „Pedagogul anului”- ediția 2018, de premiul I s-au învrednicit Elena Ciolpan de la Gimnaziul Olișcani și Ruslan Groza de la Gimnaziul Pohoarna.

Diplomele şi premiile au fost înmânate de către președinta raionului Svetlana Rotundu şi șeful-adjunct al Direcției Învățământ Alexandru Grădinaru.

Participanţii la festivitate s-au bucurat şi de un concert special, organizat de Direcția Învățământ a Consiliului raional Șoldănești.

 

Distribuie

Lasă un răspuns