Interlopii terorizeaza satul, poliția nu reacționează

In Rezina se petrec lucruri de groaza. Recent, in satul de bastina Solonceni (Rezina) fratele meu , fermier care de multi ani detine terenuri, incearca printre putinii tineri ramasi la tara, sa-si dezvolte o afacere din agricultura – a fost injunghiat de 26 de ori.

Doi indivizi, fosti detinuti-lucratori, care ii lua cu ziua pe terenurile cu capsuni, l-au injunghiat cu cutitul peste tot corpul, ii tineau miinele si loveau. Fosti lucratori care ii platea, ii hranea…, dar pina la urma a ramas furat si nenorocit de ei i-au furat pompa de irigare, ii furau recolta. Politia nimic nu a rezolvat. Plingeri au fost depuse si de sateni ca sint furati si regulat agresati de aceeasi indivizi. Iar duminica, victima a fost fratele meu, a fost masacrat, cu cruzime , organele vitale i-au fost afectate. Acuma se afla in reanimare in stare critica.
Ultima speranta e totusi justitia. Cu toate ca si aici criminalii sint ghidati cum sa-si faca déclaratiile, sa colaboreze cu ancheta.
Cui sa te plingi? Cine sa te apere?

Era o tentativa de omor pentru bani, sau interese politice, culorile diferite a partidelor( cu toate ca e departe de politica)…? nu stiu, dar familia, copii mici ramasi, noi toti, sintem ravasiti de durere. Raminem neputinciosi si ingenunchiati!
Multumesc oamenilor de buna credinta care au intervenit, au chemat ambulanta, medicilor care l-au operat de urgenta.

Victoria Chirtoaca (mesaj din FB)

Distribuie

One Comment on “Interlopii terorizeaza satul, poliția nu reacționează”

Lasă un răspuns