Închisoare cu suspendare – pedeapsa pentru un orheian care și-a bătut concubina

Un bărbat din raionul Orhei a fost condamnat la un an de înschisoare, cu suspendare, pentru violență în familie.

Potrivit sentinței Judecătoriei Orhei, la care face referire radioorhei.info, la sfârșitul lunii martie acesta și-a bătut concubina, cu care are 3 copii minori, cauzându-i leziuni corporale ușoare.

Incidentul s-a produs în timp ce bărbatul, concubina și vecina acestora se aflau la masă, iar bărbatul i-a reproșat concubinei că nu mai vrea să o vadă pe vecina lor. Din această cauză între soți a izbucnit o ceartă și  bărbatul a snopit femeia în bătaie.

În ședința de judecată victima a declarat că deja s-a împăcat cu concubinul și că anterior bărbatul nu a agre-sat-o. Pe de altă parte, doi martori au declarat că au existat cazuri de agresiune și în trecut, inclusiv asupra copiilor.

Judecătoria Orhei a considerat că nu este absolut necesară privarea de libertate a inculpatului şi i se poate acorda şansa corectării fără izolarea de societate. Astfel,  bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare pe aceeași perioadă.

Foto simbol. Sursa: radioorhei

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns