Încă un bărbat a fost spulberat pe șoseaua Rezina–Orhei

De data aceasta tragedia s-a produs în apropiere de s. Cogâlniceni, pe traseul Rezina–Orhei. Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care se afla în preajma stației de așteptare, a fost lovit mortal de o mașină.

Potrivit relatărilor dlui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, accidentul a avut loc în seara zilei de 10 noiembrie c. Tânărul ce locuia în Lipcani, Briceni în acea nefericită zi s-a aflat la Cogâlniceni, în legătură cu înmormântarea tatălui său. Seara aştepta în stație un transport spre Rezina. La un anumit moment bărbatul a fost lovit de o mașină, decedând la faţa locului.

Bănuitul de accident a fost depistat și reținut pe un termen de 72 de ore. Acesta este un bărbat cu vârsta de 40 de ani originar din Tohatin, care se  afla la volanul automobilului de model Toyota, nefiind în stare de ebrietate.

Poliția investighează cazul. Dacă vina bănuitului va fi demonstrată, dânsul riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 7 ani, a mai spus V. Dascăl.

Amintim că alte două cazuri pe şoseaua Rezina-Orhei au avut loc pe 13 octombrie, când un bărbat din satul Ţareuca a fost spulberat pe şoseaua spre Rezina de un automobil, pierzându-şi viaţa şi, respectiv, pe 31 octombrie, când  lângă satul Țahnăuți, un camion de mare tonaj a tamponat o căruță, calul a pierit pe loc, iar căruțașul a fost transportat la spitalul din Rezina, unde a decedat.

Foto simbol.

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns