Încă o musafirie cu sfârşit tragic

În seara zilei de 03 ianuarie c., în satul Cuizăuca, raionul Rezina, în propria casă a fost găsită o femeie,  a.n. 1951, zăcând într-o baltă de sânge. Nepoata acesteia a anunțat Secția de Gardă a Inspectoratului de Poliție Rezina.

După cum ne-a informat Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Rezina, în acea zi în casa decedatei au chefuit mai mulți săteni. Seara, după ce s-au dus musafirii, în casă au rămas doar stăpâna și un tânăr, a.n. 1998, originar din satul vecin Cogâlniceni, care se oploșise de la o seamă de vreme în acest sat. Conform mărturisirilor acestuia, între dânsul şi stăpână s-ar fi iscat o ceartă, ea numindu-l cu vorbe urâte. Musafirul s-ar fi înfuriat și i-ar fi aplicat câteva lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea capului și a gâtului, după ce ar fi anunțat-o pe nepoata femeii.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost deschisă o anchetă penală. Dacă vina tânărului va fi demonstrată, dânsul riscă privațiune de libertate de la 15 până la 25 de ani.

Foto simbol evz.ro

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns