Încă doi angajați ai sistemului de sănătate și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19

Sursa foto: anticoruptie.md

Încă doi angajați ai sistemului de sănătate și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19. Este vorba despre medicul Vasile Sârbu, în vârstă de 65 ani, şef al Serviciului endoscopie şi ultrasonografie din cadrul Spitalului Clinic Bălţi, și asistenta medicală Victoria Maciuga, în vârstă de 45 de ani, care activa în secţia Pneumologie a Institutului Mamei şi Copilului. Până în prezent 23 de angajați ai sistemului medical au decedat din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

„Cu regret, anunţăm decesul medicului Vasile Sârbu, de 65 de ani, şef al Serviciului endoscopie şi ultrasonografie din cadrul Spitalului Clinic Bălţi, internat pe data de 18 iunie la Spitalul Clinic Republican, cu COVID-19. Exprimăm sincere condoleanţe familiei şi putere să treacă peste aceste momente grele.

Totodată, ne exprimăm profunda tristeţe pentru pierderea asistentei medicale Victoria Maciuga de 45 de ani, care activa în secţia Pneumologie a Institutului Mamei şi Copilului. Regretata colegă a fost internată la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 6 iunie, cu COVID-19. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Sursa: anticoruptie.md

Distribuie

Lasă un răspuns