În zilele de odihnă chițcănenii au făcut curăţenie în centrul satului

Circa 20 de persoane din rândul funcționarilor publici și consilierilor locali, decani de vârsă și două clase ce copii de la Gimnaziul Chițcani au participat sâmbătă la o clacă de salubrizare a centrului localității.

După cum ne-a relatat primarul Alexandru Tăburceanu, elevii au făcut curăţenie pe teritoriul din jurul căminului de cultură, pe stadion și terenul unde la toamnă urmează să fie plantat parcul satului.

”S-a lucrat până la amiază, dar volumul de muncă înfăptuit a fost solid”, a menţionat primarul. Au dat tonul lucrărilor consilierii locali Valeriu Neagu, Iurie Ivașchevici, iar grupul de elevi a fost condus de către profesoara Maria Lazăr.

În acelaşi timp, maturii au instalat 190 metri de bordură pe strada principală a satului între căminul de cultură și clădirea primăriei.

Dl Tăburceanu a remarcat că lucrările de salubrizare a localității vor continua și în zilele de odihnă următoare:

”Vom face ordine la cele două intrări în sat dinspre podul de pe Răut și dinspre Chițcanii Noi. Este bine că participă mai multă lume, în deosebi copiii, astfel ei vor învăța să păstreze curățenia de mici”, ne-a spus edilul.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns