”Împreună pentru sport”

La Gimnaziul Mălăiești marţi au fost făcute totalurile implementării proiectului ”Împreună pentru sport”, realizat de către elevii instituției în colaborare cu Centrul de Tineret Orhei, primăria comunei, biblioteca și agenții economici locali. 

Dl Vasile Bajan, profesor, coordonatorul proiectului a relatat pentru ”C” că oferta a venit din partea Centrului de Tineret Orhei. Astfel au fost procurate două mese de tenis, mingi de fotbal, volei și baschet, elevii s-au instruit referitor la sport și modul sănătos de viață. La implementarea proiectului liderul agricol Igor Ivanov şi Primăria Mălăiești au contribuit cu câte 5000 de lei, Fondul pentru Tineri Orhei – cu 6180 de lei.

”Proiectul a fost susţinut de Fondul pentru Tineri Orhei, cu suportul financiar al Consiliului Raional şi al Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei. Astfel au fost create oportunităţi de practicare a sportului pentru copii şi adolescenţi, dar şi pentru toţi doritorii. Acum avem posibilitate să organizăm competiții și alte evenimente sportive. Proiectul ne-a fost de mare ajutor”, a precizat dl Bajan.           

Totalizarea proiectului a fost pentru toţi participanţii la el şi o lecţie de activism civic. Foto: CR Orhei.

   

Ion Cernei                               

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns