Ilan Șor refuză să participe la dezbateri publice cu Valeriu Munteanu

Ilan Șor a refuzat propunerea contracandidatului său de la Blocul de opoziţie ACUM, de a ieşi la o dezbatere publică. În schimb, candidatul în Parlament din partea Partidului Șor, ce îi poartă numele, l-a acuzat și l-a etichetat pe Valeriu Munteanu într-o manieră grosolană, relatează radioorhei.info.

Șor i se adresează lui Munteanu cu familiarul „Valerică” şi îl face pe acesta „nulitate” şi „Iuda”, cu care nu are despre ce polemiza. În mesajul pe care Ilan Șor l-a postat pe Facebook, lui Munteanu i se aminteşte că a fost primar la Floreni, că şi-ar fi construit drum până la casă, din bani publici, că a fost cu guvernarea care a sărăcit poporul şi că l-a trădat pe liderul partidului din care a făcut parte.

Acuzaţiile şi expresiile tari vin după ce, sâmbăta trecută, Valeriu Munteanu s-a lansat în campania electorală la Orhei, afirmând că lui Șor îi este teamă de pușcărie, dar că nu va scăpa de aceasta.

Fostul deputat și ministru liberal, Valeriu Munteanu, a fost hărțuit de un grup de persoane la Orhei, în timp ce distribuia, duminică dimineața, pliante electorale, în calitate de candidat pentru alegerile din 24 februarie. În comentariul la postarea video, Munteanu scrie că el și colegii săi au fost atacați, alegându-se cu echimoze, escoriații, haine rupte și telefoane mobile distruse. Aceștia s-au adresat la poliție, acuzând că acțiunile de intimidare vin din partea activistelor care îl susțin pe Ilan Șor. În mesajul său ulterior, Șor nu recunoaşte că cei care l-au intimidat pe contracandidatul său îi sunt simpatizanţi sau fac parte din Partidul Șor.

Atât Ilan Șor, cât şi Valeriu Munteanu candidează în Parlament în circumscripţia uninominală nr.18 Orhei, din care fac parte 14 localităţi din raionul Orhei şi 7 localităţi din raionul Călăraşi.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns