VIDEO// Ilan Shor : “Coaliția PD-PSRM este o nuntă în care PD e soția”

Coaliția PD-PSRM este o nuntă în care PD e soția. De această părere e liderul partidului Șor, Ilan Șor care a susținut o conferință de presă. Șor a declarat că s-a așteptat la o asemenea decizie și este convins că liderii locali ai Partidului Democrat vor fi conduși de PSRM, dacă cele două partide vor veni cu o decizie finală în acest sens. 

„Pentru mine a fost de așteptat. Cu Partidul Democrat nimeni nu vrea să se unească. Știm că peste câteva zile de la formarea coaliției liderii locali ai PD vor deveni ajutoarele PSRM-ului. Eu știu că alegătorii PD au votat pentru vectorul european și nu pentru o coaliție cu PSRM. Asta nu e o coaliție, dar o nuntă în care PD e soția.”, a declarat Ilan Șor în cadrul conferinței de presă.

Precizăm că Partidul Democrat a anunțat că va purta discuţii cu PSRM pentru revenirea la guvernare. Decizia a fost luată astăzi de către Consiliul Naţional Politic al formaţiunii, care s-a întrunit în şedinţă.

„PDM consideră că alegerile anticipate nu sunt o soluţie şi că acestea vor avea efecte negative, pentru că şi 2020 ar deveni un an pierdut, la fel ca 2019. Întrucât Partidul Socialiştilor şi-a manifestat deschiderea pentru un posibil dialog şi o guvernare care să împartă responsabilităţile cu PDM, membrii Consiliului Naţional Politic au delegat şi împuternicit reprezentanţii Partidului Democrat, care să poarte discuţii cu PSRM, în anumite condiţii”, se arată în comunicatul formațiunii.

Sursa: agora.md

Distribuie

Lasă un răspuns