Igor Munteanu cere premierului Chicu să facă public numele persoanei care a propus amendamentul care “distruge bugetul de stat prin evaziune fiscală”

Deputatul Igor Munteanu cere premierului Chicu Ion, să facă public numele persoanei care a propus amendamentul care “distruge bugetul de stat prin evaziune fiscală”.

Deputatul se referă la amendamentul care permite prin asumarea răspunderii guvernamentale (1) importul la țigări fără accize în RM, (2) evaziuni de milioane de lei pierdere la bugetul de stat.

Potrivit unui comunicat mediatizat de Platforma DA, Igor Munteanu susţine că “dacă-i ”situație excepțională” atunci eu vreau să văd măsuri excepționale față de o intenție criminală demonstrată chiar de către autorii acestei minunate asumări de răspundere. ȘI să nu aburiți lumea că prevederea nu a generat încă pierderi, intenția criminală se pedepsește conform legilor în vigoare”.

Igor Munteanu face referire la art.17 din  Proiectul de lege al Guvernului cu privire la asumarea răspunderii în faţa Parlamentului care vizează modificarea mai multor legi.

 

Distribuie

Lasă un răspuns