Igor Dodon:”În numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, transmit sincere condoleanțe poporului ucrainean și popoarelor ai căror cetățeni se aflau la bord, precum și rudelor și familiilor celor decedați”

Șeful statului, Igor Dodon, precum și prim-ministrul Ion Chicu au transmis condoleanțe statului ucrainean și rudelor persoanelor decedate în urma prăbușirii avionului ce zbura din Teheran spre Kiev, în această dimineață

„Cu profundă tristețe și regret am aflat despre prăbușirea unui avion de pasageri ucrainean care zbura din Teheran spre Kiev. În urma accidentului, 176 de persoane au decedat, inclusiv membrii echipajului de origine ucraineană, precum și pasageri din Iran, Canada, Germania, Marea Britanie, Suedia și Afganistan. În numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, transmit sincere condoleanțe poporului ucrainean și popoarelor ai căror cetățeni se aflau la bord, precum și rudelor și familiilor celor decedați”, a menționat șeful statului, pe pagina sa de Facebook.

Și prim-ministrul Ion Chicu a transmis condoleanțe omologului său din Ucraina, Oleksiy Honcharuk, precum și apropiaților victimelor decedate în urma catastrofei aviatice din Teheran.

“Profund întristat, îmi exprim compasiunea pentru pierderea a sute de vieți în urma incidentului aviatic din 8 ianuarie, de la Teheran. În aceste clipe grele sunt cu gândul la familiile celor afectați de tragedie și le transmit condoleanțe. Dumnezeu să-i aibă în pace”, a menționat Ion Chicu.

Sursa: unimedia.info

 

Distribuie

Lasă un răspuns