Igor Dodon se plimbă prin republică ignorând orice regulă de distanțare

În timp ce unii cetățeni sunt amendați pentru că nu poartă măști și mănuși în transport sau în localurile publice de tip închis, președintele Igor Dodon se plimbă prin republică ignorând orice regulă impusă de către Comisia pentru Situații Excepționale.

Sursa foto: Igor Dodon/Facebook

Pe contul său de facebook, Igor Dodon se laudă că își continuă vizitele de lucru prin Republica Moldova, chiar dacă încă persistă starea de urgență din cauza COVID-19.

În fotografiile pe care le-a plasat pe pagina sa oficială, se vede cum acesta ignoră totalmente toate regulile impuse de către Comisia pentru Situații Excepționale pe timp de pandemie. Igor Dodon nu poartă nici mască, nici mănuși și nu respectă distanța socială de cel puțin un metru.

dodon

dodonAstăzi președintele se află într-o vizită în raioanele Basarabeasca și Cimișlia, unde are întrevederi cu autoritățile locale, agenții economici și desigur vizitează spitale, felicită veterani și familii cu mulți copii.

dodon„În încheierea vizitei de lucru în raionul Basarabeasca, am avut o întrevedere cu președintele raionului, Piotr Pușcari, cu care am discutat mai multe chestiuni ce țin de dezvoltarea social-economică a regiunii, precum și de continuarea acțiunilor de combatere a răspândirii coronavirusului”, scrie Igor Dodon pe pagina sa în timp ce nu respectă niciuna dintre reguli pentru care unii cetățeni au primit amenzi usturătoare.

dodon

dodon

dodon
Distribuie

Lasă un răspuns