Horoscop 3-9 octombrie

Berbec: Primele două zile ale săptămânii ar putea fi ceva mai intense emoțional, fapt pentru care ți se recomandă să eviți oamenii care răspândesc în jur energie negativă ori contextele sociale care te pun în dificultate, creându-ți stări contradictorii. Recomandarea ar fi așadar să eviți orice activitate care te-ar putea aduce într-o astfel de situație complicate sufletește.

Taur: De vineri încolo, Mercur se află în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ți se recomandă să te interesezi mai tare decât de obicei cum anume ți-ai putea îmbunătăți stilul de viață și alimentație. Acum ar fi momentul să faci unele controale de rutină sau să ceri părerea mai multor specialiști dacă te confrunți cu o afecțiune.

Gemeni: Primele două zile ale săptămânii te găsesc mai sensibil/ă decât de obicei, ceea ce înseamnă că dacă nu reușești să-ți găsești echilibrul, unele dureri de ordin sufletesc ar putea ajunge să-și pună amprenta pe dispoziția ta. Ideea ar fi să-ncerci să te detașezi și să nu pui lucrurile la suflet. Dacă cedezi acestei tentații, ai putea avea de tras toată săptămâna.

Rac: Zilele de miercuri și joi te-ar putea surprinde cu nivelul de energie scăzut, fapt pentru care ți se recomandă să te ocupi de acest aspect mâncând sănătos și mergând la culcare la ore fixe. Ideea ar fi să nu te ocupi de activități solicitante întrucât s-ar putea să nu dispui de forța necesară să le duci la bun sfârșit. Prilej potrivit s-o iei mai ușor și să nu te aglomerezi inutil.

Leu: S-ar putea ca sfârșitul de săptămână să nu te găsească în cea mai bună formă. Ideal ar fi să nu-ți propui să întreprinzi weekend-ul acesta activități istovitoare ori care presupun să faci pe plac mai multor persoane. S-ar putea să nu te afli în dispoziția necesară de a răspunde acestor provocări. Poate ar fi mai bine dacă ai alege să te relaxezi cu un grup mic de oameni.

Fecioara: Nu se întrevede nimic la orizont pe planul sănătăţii, ceea ce-nseamnă că nu atentează nimic la integritatea nivelului tău de energie. Dar te poate face să-ți disipezi forțele fără a realiza nimic notabil. Ţi se recomandă să dispui de bateriile tale cu un puternic simț al măsurii. În felul acesta, nu riști ca lucrurile să evolueze într-o manieră care nu-ți face bine.

Balanţa: Nu se întâmplă mare lucru pe planul sănătăţii săptămâna aceasta. Cu toate acestea, merită menționat faptul că Mercur pășește vineri în casa vitalității tale, oferindu-ți o doză suplimentară de energie, dar imprimându-ți, de asemenea, și tendința de a-ți risipi forțele. Dacă reușești să-ți controlezi acest impuls, nu numai că ți se schimbă dispoziția, dar mai și rezolvi multe treburi restante.

Scorpion: Zilele de luni și marți te surprind cu bateriile încărcate, dar există riscul și să absorbi energiile din jurul tău și să le permiți să te afecteze prea mult. Ideea ar fi să eviți orice fel de situație care te-ar putea aduce într-o asemenea stare. Cu cât reușești să te ții mai departe de ele, cu atât te vei simți mai puțin amenințat/ă de vibrațiile negative din preajma ta.

Săgetător: De luni până joi, ai putea trece prin stări destul de contradictorii. În primele două zile ale săptămânii nivelul tău de energie ar putea fi destul de scăzut, iar starea ta de spirit ceva mai puțin veselă, în timp ce la mijlocul său, te simți din nou bine în pielea ta. Dacă reușești să stăpânești cumva aceste fluctuații, cu siguranță nu te vor afecta prea mult. 

Capricorn: Dacă la mijlocul săptămânii șansele sunt mari să emiți judecăți de valoare pripite și s-ajungi, mai devreme sau mai târziu, să regreți acest lucru, la finele ei, parcă te simți mai bine cu propria persoană. Oferă din energia ta oamenilor de lângă tine, inspiră-i, dar nu le permite să te vampirizeze energetic. Fii prudent/ă.

Vărsător: Zilele de weekend te-ar putea surprinde într-o dispoziție nu tocmai bună, fapt pentru care se dorește să te bucuri de timpul liber într-un mod prin care nu faci să te surmenezi și mai mult. Ideea ar fi să ai și mai multă grijă de tine, deci nu lăsa acest lucru în sarcina altora. Dispui de toate metodele necesare pentru a te repune pe picioare.

Peşti: De vineri încolo, Mercur se plimbă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, oferindu-ți șansa de a înțelege mai bine ce se petrece în jurul tău și unde te situezi tu emoțional în raport cu aceste evenimente. Ține cont totuși că acest lucru presupune să ai ochi de văzut și urechi de auzit. Depinde numai de tine să folosești acest tranzit.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns