Horoscop 21-27 noiembrie

Berbec: De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi o mai mare atenție acestui sector al vieții tale. Dacă sfârșitul săptămânii tale lucrătoare are loc vineri, lasă problemele profesionale la locul de muncă. În caz contrar, cariera ta sau a partenerului ar putea ajunge să intervină între voi.

Taur: În cursul zilei de miercuri, banii, lipsa de încredere sau geloziile pot interveni între tine și cel drag suficient de mult încât să vă aducă în pragul unor certuri destul de puternice. Iată un prilej mai mult decât bun să vorbiți despre ceea ce vă nemulțumește. În felul acesta, sâmbăta și duminica vă găsesc într-o atmosferă pașnică și caldă, profitați de timpul liber. 

Gemeni: Luni și marți, ți-ar putea fi destul de dificil să-ți joci rolul de partener, om de carieră și familist cum se așteaptă să o faci. Miercuri şi joi, Luna se plimbă prin casa iubirii și a copiilor – ar fi indicat să-ți dedici timpul liber celui drag și celor mici. Vineri, riști să-ți sufoci partenerul, deci caută să-i oferi libertate.

Rac: De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, plasând acest sector al vieții în fruntea listei tale de priorități şi trebuie  să-i acorzi mai multă atenție. În caz contrar, ți s-ar putea reproșa de către cel drag că nu te achiți de responsabilitățile tale casnice și nu te implici mai mult pe acest plan.

Leu: Nu se întrevăd surprize neplăcute pe plan profesional în decursul acestei săptămâni lucrătoare, dar nu același lucru se poate spune despre ziua de vineri când se pare că te depășește volumul de muncă pe care se dorește să-l duci la îndeplinire. Oricare ar fi situația, cert este că-i vei face față fără probleme dacă-ți organizezi timpul cât mai bine cu putință și reziști presiunilor care vin.

Fecioara: În cursul zilei de miercuri, poți trece prin momente dificile pe frontul familiei, dar dacă te deschizi în fața celor dragi și-i asculți la rândul tău, lucrurile vor evolua frumos și nu se va ajunge la conflicte. În prima zi a sfârșitului de săptămână, pot apărea ipostaze tensionate și în raport cu copiii și/sau partenerul, dar într-un fel sau altul, se va reinstala armonia între voi. 

Balanţa: De miercuri până vineri, atmosfera din cuplu ar putea fi destul de tensionată, cel mai probabil pentru că nu-ți dai seama cum anume să faci astfel încât partenerul să pună binele vostru comun înaintea propriei sale încăpățânări. În jurul zilei de vineri, se arată activitate astrală intensă în sectorul vieții de familie, prilej cu care se dorește să investești timp și energie pe acest plan.

Scorpion: Timpul liber pe care-l ai la dispoziție lunea și marțea aceasta ar trebui petrecut în compania prietenilor, cu atât mai mult dacă programul nu v-a permis să vă vedeți prea mult perioada aceasta. Vineri, de dorit ar fi să te interesezi cum o mai duc frații, surorile, verii sau verișoarele. N-ar fi rău, de asemenea, să-ți inviți vecinii pe la tine și să vezi cum i-a mai tratat viața.

Săgetător: Zilele de luni și marți se pot dovedi extrem de productive, atâta timp cât știi cât anume să lași de la tine și-ți organizezi timpul în așa manieră încât să te mai ocupi și de treburile de acasă după ce pleci de la muncă. De miercuri până vineri, investește mai mult timp și energie în proiectele de grup și planurile tale de viitor. Nu-i încă totuși momentul să faci infuzii de capital consistente.  

Capricorn: Nu se anunță mari schimbări pe plan sentimental săptămâna aceasta, dar merită totuși menționat faptul că, în mai toate zilele acestei săptămâni, te împarți cu dificultate între familie și carieră, motiv pentru care riști să-ți auzi reproșuri destul de multe din ambele părți. Oricare ar fi situația, cert este că trebuie să realizezi că doar tu poți face ceva în acest sens, organizându-ți programul. 

Vărsător: Luni și marți, ai grijă cum îți cheltuiești banii dacă ieși cu prietenii ori te gândești să investești într-un proiect de grup sau plan de viitor. Cel mai probabil, vei fi tentat/ă să bagi mâna mai adânc decât este cazul în buzunar, fapt pentru care finanțele tale pot avea de suferit perioada aceasta. Perioada este bună pentru cursuri de perfecționare în domeniu.

Peşti: Cea mai mare parte a săptămânii aduce evenimente importante în viața de cuplu care te ajută să-ți sudezi legătura cu persoana iubită și să creezi o conexiune emoțională mai profundă între voi. În cursul zilei de vineri, de dorit ar fi să te vezi cu prietenii și să vezi ce li se mai întâmplă în ultima vreme, dacă nu v-aţi văzut demult.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns