Grigore Novac, a sărit la bătaie la vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, chiar în platoul studioului TV8

Deputatul socialist, Grigore Novac, a sărit la bătaie la vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, chiar în platoul studioului TV8, în timpul pauzei unei emisiuni din această seară. Informația a fost confirmată chiar de moderatorul emisiunii, Mariana Rață. Totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui, menționeză sursa.

Prezentatoarea emisiunii, Mariana Rață a menționat că în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

Între cei doi a apărut o altercație și au fost despărțiți de angajații TV8. „Am fost nevoiți să prelungim publicitatea ca să se poată liniști”, a menționat Mariana Rața.

La sfârșitul emisiunii, Grigore Novac a fost întrebat dacă îi pare rău pentru gestul făcut și deputatul socialist a decalrat că nu regretă pentru că deputatul PAS nu are dreptul să se lege de soția sa.

Totodată, un alt deputat PAS, Sergiu Litvinenco, a scris pe pagina sa de Facebook, că Novac „trebuie interzis în studiourile TV”.

Omului când îi spui adevărul în față că s-a căsătorit fictiv pentru niște terenuri la Stăuceni, îi sare gandra și devine inadecvat. Astazi a sărit la bătaie la colegul meu, Mihai Popșoi”, a scris el.

 

Distribuie

Lasă un răspuns