Graiul vostru este veșnic viu…

O întâlnire de suflet cu profesorii din satele Țareuca și Țahnăuți, aflați la odihna binemeritată, a avut loc la biblioteca publică din s. Țareuca în Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ. 

Activitatea organizată de AO ”Nufărul” în colaborare cu administrația publică a comunei Țareuca s-a desfășurat  sub genericul ”Graiul vostru este veșnic viu”.  La eveniment au participat 15 profesori din ambele sate.

“Cu multe emoții și cu lacrimi în ochi foștii colegi de breaslă şi-au amintit cu drag de clipele când școala pentru ei era a doua casă, au cântat și au dansat, apoi au făcut o poză ca amintire.

Despre dragii profesori și despre școala în care au învățat și-au amintit cu drag și foștii absolvenți, prezenți la activitate. Aducem mulțumiri absolvenților Mihail Olari, primarul comunei Țareuca, agenților economici Stepanida Druță, Alexandra Barbulat, Leonid Secăreanu, de asemenea Alexandrei Socol, Elenei Burlacu, Ludmilei Chirilici și lui Ghenadie Lefter, care au contribuit la organizarea întrunirii”, ne-a relatat Liuba Stavinschi, preşedinta AO “Nufărul”.

Doamnele profesoare Eugenia Margină, Zinaida Hâncu, Svetlana Brașovean, dar și alți participanți la sărbătoare au mulțumit organizatorilor activității pentru această inițiativă frumoasă.

Reporter ”C”

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns