Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenciarul nr.17 din Rezina

Foto: UNIMEDIA

Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenciarul nr.17 din Rezina.

Președintele Organizației Teritorial Ungheni a Platformei Demnitate și Adevăr, Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenciarul nr.17 din Rezina, relatează unimedia.info cu referire purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Oleg Pantea.

„Ghoerghe Petic a fost transferat luni în Penitenciarul nr.17 din Rezina în baza încheierii instanței de judecată”, a menționat Oleg Pantea.

Un internaut comenta această ştire în felul următor: “Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenicarul din Rezina de Ziua Internaţională a Drepturior Omului,10 decembrie. De la Ungheni la Nisporeni, de la nisporeni la Bălţi, de la Bălţi la Rezina… Câte penitenciare au mai rămas în Moldova asta, unde vor să-l mai trimită”…

De menționat că la data de 20 noiembrie magistrații din Orhei au decis că Gheorghe Petic rămâne în arest preventiv până la data de 21 decembrie.

Gherghe Petic este fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări care ar fi fost protejate de înalți funcționari.

Distribuie

Lasă un răspuns