Ghenadie Cuzuioc: acordaţi-mi încrederea, toate propunerile, sugestiile şi dorinţele Dvs. Vor deveni preocupările mele zilnice

“Un primar, în primul rând, trebuie să fie un bun gospodar, să dispună de cunoştinţe în diferite domenii, dar şi de capacităţi de management, ca să poată conduce eficient un colectiv, dar şi o comunitate.”

 

 

„Am hotărât să merg în alegerile primarului de Rezina din 20 octombrie în calitate de candidat independent, deoarece pretind la această funcţie nu pentru a face politica unui sau altui partid. Îmi doresc sincer ca cetăţenii oraşului Rezina şi suburbiilor Ciorna, Boşerniţa, Stohnaia să nu mai fie divizaţi pe criterii politice. Astăzi, comuna Rezina, ca şi oarecare altă comunitate din ţara noastră, se confruntă cu multe probleme, nevoi care sunt aceleaşi pentru toţi cetăţenii, inclusiv locuitorii comunei noastre, indiferent de viziunile lor politice”

 

Sunt gata de lucru, pentru a îndeplini sarcini concrete!

Rezina este un oraş frumos care merită mai mult decât are!

Ani în şir Rezina a fost cârmuită de exponenţi ai diferitor partide politice.

Unii şi-au pus interesele personale sau cele de partid mai presus de cele ale orăşenilor. Alţii s-au ciocnit cu piedici din partea oponenţilor politici. Într-un final au avut de suferit tot locuitorii Rezinei şi au satelor din componenţa comunei.

Sub influenţa acestui fenomen a nimerit, practic, fiecare rezinean, lucru aflat direct de oameni cu care interacţionez zilnic.

Tot de la ei, de la membrii comunităţii oraşului Rezina am fost îndemnat să candidez la funcţia de Primar al or. Rezina, pentru a consolida forţele tuturor oamenilor de bună credinţă şi de a face ÎMPREUNĂ lucruri frumoase pentru Rezina şi suburbiile oraşului.

În acest context, am decis să candidez, INDEPENDENT, la funcţia de primar al or. Rezina şi al localităţilor din componenţa acestuia.

Mai jos puteţi vedea saarcinile de bază pe care mi le propun pentru a le realiza cu ajutorul Dvs, în următorii 4 ani:

 

 

 

 

 

 

Achitat din fondul electoral al concurentului

Distribuie

Lasă un răspuns