Fratele șoferului decedat: “Era ultima sa comandă din această seară. Să nu iasă basma curată cum se face de obicei.”

Fratele șoferului decedat roagă organele competente ca cei vinovați să răspundă conform legii pentru faptele comise: „Să nu iasă basma curată cum se face de obicei.”

În seara de sâmbătă spre duminică, Alexandru Usatâi, îndeplinea ultima sa comandă, duce acasă ultimul client pe Bujniță Artur, în vârstă de 46 de ani, angajat al Penitenciarului nr. 9

Un om plin de viața mereu vesel și săritor la nevoie. Era ultima sa chemara în acea noapte, după care trebuia să se întoarcă acasă la familie, însă nu s-a mai întors”, ne spune femeia.

Aceasta ne-a declarat că mașina cu care lucra Alexandru în frima de taxi a fost procurată recent de către acesta prin credit.

El își luase mașina cu care lucra în credit. Soția sa acum sărmana rămâne cu doi copii și un credit. Și fără de bărbat și tata la copii. Mâine sau poimâine o sa fie înmormântarea și după nici ea n-o să dorească să tacă. Să nu scape basma curată cel vinovat. Astăzi trebuie să meargă fratele lui să vorbească cu ofițerul de urmărire”, menționează sursa noastră.

Fratele lui Alexandru, Andrian Usatâi cere oamenilor legii să investigheze cazul conform legislației.

Rog să fim uniți ca cei vinovați să răspundă cu toată asprimea legii pentru faptele făcute și să nu iasă basma curată cum se face de obicei. Mă adresez la organele competente, cum de permiteți așa ceva?”, scrie acesta pe pagina sa de facebook.

 

Distribuie

Lasă un răspuns