Fracţiunea democraţilor din CR Rezina s-a completat cu un nou membru

Fracţiunea Partidului Democrat din Consiliul Raional Rezina s-a completat cu un membru şi acum întruneşte 12 consilieri. Este vorba despre  Alexandru Vişnevschi, care la şedinţa recentă a CR a declarat oficial că părăseşte tabăra liberalilor şi trece în cea a democraţilor.

A.Vişnevschi activează în sfera comerţului, la piaţa din Rezina. La alegerile locale din 2015 a figurat cu numărul 4 pe lista Partidului Liberal pentru alegerile în Consiliul raional şi Consiliul orăşenesc Rezina. În total PL a ajuns în ambele autorităţi cu câte trei consilieri.

Alexandru Vişnevschi (în imagine) a devenit consilier activ în Consiliul raional Rezina după ce şi-a dat demisia colegul său Mihail Grosu.

Solicitat să comenteze pasul fostului său coleg, Victor Lupaşcu, liderul fracţiunii PL în CR Rezina ne-a spus că A.Vişnevschi şi-ar fi motivat trecerea la democraţi prin faptul că are probleme serioase cu organele de drept şi speră că astfel va putea miza pe ajutorul autorităţilor.

Potrivit informaţiilor redacţiei, în octombrie 2017, Inspectoratul raional de Poliţie Rezina a pornit o cauză penală pe numele lui A.Vişnevschi, conform elementelor componenţei de infracţiune prevăzute de art. 152 alin.1, art. 311 alin. 2 lit. a), art. 312 alin.2 lit. a) Cod penal pe faptul cauzării leziunilor corporale medii şi depunerea declaraţiilor false.

Reporter „C”

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns