FOTO// Trei zile de zâmbete, fericire și distracții au avut copii din s.Poiana, r-nul Șoldănești.

,, Dar din dar se face rai… “

Trei zile de zâmbete, fericire și distracții au avut copii din s.Poiana, r-nul Șoldănești.

În pragul sărbătorilor de iarnă, un grup de oameni de bună  credință – Evelina Rocoș, Tatiana Dascăl împreună cu copiii săi  Dina, Elisei, Ilie,Tudor și voluntarii Alina Baranovschi, Iosif  Băcioi, Vasile Popilașco, Călin Bolgarschi și Dana au organizat pentru copiii acestui sat o adevărată sărbătoare, cu diverse activități , distracție, aducând zâmbete și fericire pe fețele copiilor.

Împreună au colindat și au organizat activități care le-au fost pe plac copiilor și nu au uitat să le ofere și o masă caldă zilnică.

Iar la finele acestei adevărate „povești”, toți cei prezenți au avut parte de daruri oferite de către copiii altor țări,   demonstrând că drumurile între oameni încă mai există.

În dar copiii au primit de toate, de la rechizite școlare, până la dulciuri și hăinuțe.

Unii copii printre dulciuri și creioane au găsit și o scrisoare de la copilul ce a trimis cadoul.

Părinții ce au venit cu copiii s-au bucurat și ei de cadouri, dar și mai mult de emoțiile pozitive.

Împreună cu darurile oferite  s-a reușit să se aducă lumină și spiritul sărbătorilor în sufletele copiilor noștri datorită conlucrării Primăriei Poiana, IPGPoiana cu păstorul Bisericii din Șoldănești ”Isus Salvatorul” domnul Vasile Surdu

Iar organizatorii acestei ,,sărbători’’ au fost răsplatiți cu zâmbetele sincere ale copiilor și cu mulțumiri din partea primarului satului Poiana Negruță  Nadejda și directorului I.P.G.Poiana Ștefârțâ Liliana .

 

 

Autor: Gandrabur Galina, învățătoare IPGPoiana, grad didactic II.

 

Distribuie

Lasă un răspuns