FOTO// Noi donaţii pentru protecţia celor aflaţi pe linia întâi în lupta contra pandemiei

În semn de solidaritate socială, grijă faţă de sănătatea celor din jur, dar şi în scopul protejării angajaţilor aflaţi pe linia întâi în lupta contra pandemiei de coronavirus, doi agenţi economici din raionul Şoldăneşti au oferit ajutoare angajaţilor instituţiilor medicale şi de menţinere a ordinii publice.

 După cum relatează soldanesti.md, SRL “Textil M Group”, în frunte cu Anatolie Melnic, a donat Centrului de Sănătate Şoldăneşti 1800 de măşti, 50 de halate şi 30 de combinezoane, iar Spitalului raional Şoldăneşti – 900 de măşti.

Cu un alt suport esenţial a venit la instituţiile medicale din teritoriu colectivul fabricii de mobilă din Şoldăneşti „Bauform”, director Victor Ioncu. Susţinând  iniţiativa unui grup de activişti din România (viziere.ro), a confecţionat 50 de viziere, pe care le-au donat Spitalului raional Şoldăneşti, Serviciului Asistenţă Medicală Urgentă şi Inspectoratului de Poliţie (în imagine). Vizierele au fost confecţionate din material PET-G, oferit de către băştinaşul Adrian Cuşnir.

Colaboratorii instituţiilor medicale respective şi Inspectoratului de Poliţie le sunt profund recunoscători donatorilor pentru grija manifestată şi exemplele demne de urmat, mai menţionează soldanesti.md

Distribuie

Lasă un răspuns