FOTO/LIVE Intervenție în forță a poliției în această dimineață. Protestatarii din preajma monumentului lui Ștefan cel Mare au fost evacuați de trupele speciale

Dimineață agitată în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Sute de polițiști și mascați au intervenit în forță pentru a evacua protestatarii care au petrecut noapta acolo.

(foto/live) Intervenție în forță a poliției în această dimineață. Protestatarii din preajma monumentului lui Ștefan cel Mare au fost evacuați de trupele speciale

 (Foto: Victoria Borodin via facebook)

(update 07.33) Au apărut primele imagini cu „consecințele” intervenției poliției. OccupyGuguță a pubicat o poză cu urmele lăsate de forțele de ordine pe spatele unui protestatar.

(update 07.19) Poliția a izolat zona în care se află protestarii cu un gard improvizat, dar și cu un cordon impunător format din polițiști și carabinieri. Sunt cel puțin 5-6 rânduri de mascați, flancați tot de atâtea rânduri de carabinieri.

Unii manifestanți au fost luați pe sus efectiv și evacuați în preajma străzii Bănulescu Bodoni, iar în preajmă a fost instaat un cordon impunător de poițiști din trupele speciale.

Polițiștii nu permit liderilor opoziției pro-europene Maia Sandu și Andrei Năstase să meargă să depună fori.

Distribuie

Lasă un răspuns