FOTO//Ion Chicu revoltat de practica examenelor de obținere a permisului de conducere

Prim-ministrul Ion Chicu a reacționat după ce mulți absolvenți ai școlilor auto i-ar fi scris în privat, plângându-se trucarea examenelor de șoferie. Șeful executivului va convoca o ședință cu funcționarii responsabili, pentru a discuta acest subiect

Reprezentanții de la ASP și de la alte instituții responsabile de desfășurarea examenelor auto, au fost invitați vineri, 3 ianuarie, la discuții „obiective” cu șeful executivului.

Oficialul a declarat, într-o postare, că a primit mai multe adresări din partea absolvenților școlilor auto, „care nu pot susține examenul la proba practică pentru permisul de conducere…nici din a n-a oară”.

„Se invocă subiectivismul examinatorilor, care pierde „prefixul”, imediat ce examinatul „întelege corect unde greșește”. Adică, dă mită.”, a scris Chicu pe pagina sa oficială de Facebook.

El a rugat, pe cei care „au avut parte de „subiectivismul” examinatorilor în procesul de obținere a permisului auto” să-i dea de știre „în privat”. „Îmi va fi de folos tare! Vă mulțumesc anticipat!”, a mai scris prim-ministrul.

Sursa: unimedia.info

 

Distribuie

Lasă un răspuns