FOTO//În timp ce în Moldova se glumeşte despre Tesla Cybertruck în dotarea INP, poliţia din Dubai îl va avea deja în 2020

Tot mai mulţi moldoveni află despre invenţia „ciudato-futuristă” a Tesla, noul pickup electric Cybertruck care a fost recent prezentat, astfel încât nu se exclude că într-o bună zi îl vom vedea şi pe drumurile din Moldova, dat fiind faptul că în ţara noastră sunt înregistrate deja câteva produse ale mărcii: Model S, Model X şi Model 3.

Şi pentru că în spaţiul online, imediat după prezentare, a pornit o adevărată campanie de promovare indirectă prin sute de meme-uri şi diverse glume pe seama designului unghiular al maşinii utilitare, dar şi din cauza unui fail care a avut loc când a fost dezvăluit, unii internauţi de la noi nu au putut ca să nu se alăture.

Iată cum şi în ce situaţii este văzut Tesla Cybertruck prin Chişinău:

Dar în timp ce se glumeşte despre Tesla Cybertruck în dotarea INP, poliţia din Dubai anunţă că îl va avea deja în parc în 2020! Anunţul a fost făcut de forţele de ordine locale chiar pe pagina lor de Twitter, aplicând deja în mod virtual şi o livrea pe modelul electric.

Potrivit informaţiilor, pe străzile din Dubai va ajunge cel puţin un exemplar deja în 2020 (cel mai probabil în cadrul unui acord special), deşi Elon Musk a spus că producţia în masă îi va demara abia spre sfârşitul anului 2021.

Sursa: autoblog.md

 

Distribuie

Lasă un răspuns