Fotbalul – una din probele preferate ale teleneştenilor

În cadrul Galei anuale a sporturilor au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalsitic 2017 din raionul Teleneşti. De asemenea a fost marcată aniversarea de 10 ani de la fondarea Asociaţiei raionale de fotbal Teleneşti. La eveniment au participat factori de decizie din administraţia raionului, primari, sportivi și microbişti.

În cuvântul de deschidere a evenimentului Diana Manoli, președinta raionului, a adus mulțumiri primarilor din localitățile raionului pentru susţinerea multilaterală a sportului și modului sănătos de viață, dar şi sportivilor care practică diverse probe, dorind tuturor în continuare noi performanțe.

Igor Legaci, președintele Asociaţiei raionale de fotbal a menţionat că în ultimii ani, inclusiv graţie susţinerii din partea autorităţilor, fotbalul a devenit una din cele mai preferate probe de sport. “Numai pe parcursul anului 2017 am avut 290 de activități cu participarea amatorilor de fotbal de toate vârstele”, a concretizat dl Legaci.

 Mircea Cojocaru, șeful Departamentului Protocol Administrativ al Federației Moldovenești de Fotbal a caracterizat ARF Telenești  drept “cel mai bun exemplu pe țară de promovare a fotbalului”. 

În cadrul Galei au fost premiaţi cei mai buni fotbalişti, arbitri, echipe, inclusiv formaţia ”Podiș” din Inești, campioana raionului din anul curent.  Gheorghe Dascăl, portar la FC ”Podiș”, Gheorghe Matei, fundaș, Oleg Sculea, mijlocaş şi Tarhan Aliev, atacant în echipa de la Mândrești au fost declaraţi cei mai buni fotbalişti ai anului, iar Vasile Eșanu – cel mai bun arbitru al anului. Cea mai bună echipă a anului a fost desemnată formaţia din Mândrești.

Cu diplome și trofeie au fost onoraţi şi mulţi primari.

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns