Explozia buteliei de gaze a luat viaţa unei femei

Deflagrație într-o gospodărie din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei. În timpul intervenției, pompierii au identificat cadavrul parțial carbonizat al unei femei, în vârstă de 56 de ani. Potrivit primelor cercetări, deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie de tip propan-butan, scrie unimedia.info.

În dimineața zilei de 3 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a interveni în urma unei deflagrații care a avut loc într-o gospodărie din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:43. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori. Pompierii au stabilit că două odăi ale unei case au fost cuprinse de flăcări în urma exploziei, iar tavanul s-a prăbușit. Foto: IGSU.

În procesul de intervenție la lichidarea incendiului, pompieri au depistat în casă cadavrul parțial carbonizat al unei femei în vârstă, după cum s-a stabilit, de 56 de ani.

Incendiul a fost localizat la ora 6:13 și complet lichidat la ora 8:14.

Primele cercetări arată că deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie de tip propan-butan, iar în consecință a avut loc arderea.

Cauza decesului, dar și toate circumstanțele cazului urmează a fi elucidate de specialiști.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore (2 – 3 iunie) salvatorii și pompierii au intervenit în 30 de situații de risc.

Distribuie

Lasă un răspuns