Ex-primarul Ion Tulbure sprijină comunitatea ca și mai înainte

Ion Tulbure, ex-primarul de Târșiței, raionul Teleneşti, acum unul din agenții economici locali, a hotărât să facă o faptă bună pe timp de pandemie pentru consăteni. 

Fostul nostru primar a observat într-un magazin că făina avea un adaos comercial destul de mare. Atunci şi-a amintit că la o bază din apropierea Chișinăului, zonă unde-şi livrează produsele firma sa, făina la sac este mult mai ieftină. Şi deoarece camioneta are o capacitate de 2 tone, a anunțat sătenii în etate, că le-ar putea cumpăra şi lor şi să le-o aducă acasă. Dl primar (așa îl numim noi după deprinderea formată  timp de două decenii, cât a deţinut funcţia aceasta) de două ori deja a adus făină ieftină în sat, iar acum adună comenzi încă pentru o partidă.  

Dânsul a fost amărât când producătorul a scumpit cu 5  lei sacul de 50 kg, dar lumea a înțeles şi l-a rugat să cumpere aşa. Condițiile rămân aceleași: ne aduce făina pănă la poartă, o descarcă tot ei, pentru a evita contacte nedorite.

“E important ca oamenii să aibă grijă de sine și încredere în noi. Cu siguranță, criza asta se va termina, lumea probabil va fi alta şi poate mai bună, mai receptivă”, spune dl Ion.

Noi de asemenea suntem optimiști și credem că persoane precum Ion Tulbure, angajat demult în slujba comunității, ne dau un exemplu de cumsecădenie și bunătate sufletească.         

Liuba Țurcanu,                                               locuitoare a satului Țârșiței                     

Distribuie

Lasă un răspuns