Epidemia, un moment oportun pentru a ține cont de investițiile tale și de a lua decizii pragmatice

Epidemia globală a dat peste cap atât viețile oamenilor, cât și economiile multor țări afectate direct de noul coronavirus. În aceste timpuri dificile, au de suferit, în special, cei care nu dețin obiceiuri sănătoase de a gestiona bugetele familiale. Dificultățile financiare au căpătat acum o altă dimensiune, și oricare ar fi, acestea ar trebui rezolvate la rece și cu soluții pertinente pentru perioada de criză în care ne aflăm.

Trezindu-se cu un buget lunar ajuns la zero, majoritatea rezonează cu ideea unui credit online, această decizie pragmatică fiind una motivată. Totuși, înainte de a face acest pas, trebuie să-ți ajustezi bugetul în așa fel, încât toate aspectele să fie clare și corecte. Iată ce îți recomandăm în acest sens:

  • Stabilește împreună cu familia principiile voastre financiare. Chiar dacă discuția despre bani devine adesea una sensibilă, aceasta trebuie îndreptată spre direcția corectă cu scopul de a regândi bugetului familiei în perioada de criză. La această etapă, atât nevoile financiare ale fiecărui membru de familiei, cât și necesitățile generale contează la fel de mult.
    Man’s hands holding dollar banknotes, closeup shot

    Evaluează veniturile lunare. Criza a afectat semnificativ IMM-ul și acest fapt a dus la un șomaj tehnic/concedii forțate printre simplii angajați. Această decizie a avut un efect negativ asupra situației financiare a populației cu venituri medii. Din acest motiv, creditele rapide au devenit o soluție optimă de a face rost urgent de bani pentru a ieși din criză. Totuși, o discuție constructivă despre venituri, unde se va include salariul, dobânzile sau dividentele și bonurile de masă, va fi următorul pas în gestionarea bugetului.

  • Analizează cheltuielile lunare. La această etapă trebuie să stabilești din costurile lunare atât de întreținere a casei, cât și cheltuielile pe nevoile personale. Cu siguranță pandemia ți-a schimbat obiceiurile de cumpărare și te-a făcut să-ți regândești bugetul lunar. Un credit în Moldova poate fi o direcție pentru tine în cazul în care ai identificat corect cheltuielile pe facturi, asigurare și mentenanță a locuinței. În aceeași ordine de idei, îți recomandăm să împarți bugetul în câteva categorii care te vor ajuta să împarți sumele necesare pentru ele, de exemplu: rata de mașină, alimente, facturi (apă, gaz, electricitate, Internet, telefonie fixă și mobilă etc.).

În general, modul de gestionare al bugetului familiei nu trebuie să fie un proces complex și să aducă certuri. Tot ce trebuie să faceți împreună cu membrii familiei e să fiți în căutarea unei căi funcționale de a controla criza și de a investi în nevoile de primă necesitate. În această perioadă soluțiile pragmatice te vor scoate din impasul provocat de pandemie.

Pentru a fi sigur că treci cu brio peste problemele financiare, îți recomandăm să iei în considerare un credit doar cu buletinul, iar Kreddy.md este aici să ți-l ofere când mai rapid cu putință.

În conformitate cu măsurile Ministerului Sănătății pentru a preveni răspândirea сoronavirusului, din grijă pentru clienții și angajații săi, Kreddy îți oferă posibilitatea să aplici online și să obții răspunsul în 15 minute, fără să ieși din casă. Vrei să afli mai multe despre serviciul financiar prestat de Kreddy? Contactează echipa la numărul de telefon 078 18 88 18 și vezi ce soluții ți-a pregătit compania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns